Norton-tietoturvatuotteen asennuskutsun lähettäminen työtovereille

Norton Small Business -palvelu mahdollistaa Norton-palveluiden asentamisen useisiin laitteisiin helposti Norton-tilistä lähetetyn sähköpostiviestin kautta. Kun työtoverit saavat viestin, heidän tarvitsee vain napsauttaa sen sisältämää latauslinkkiä voidakseen ladata ja asentaa Norton-palvelun laitteisiinsa.

Voit lähettää kutsuja työtovereillesi vain, jos asennuksia on jäljellä enemmän kuin yksi.

Kun työtoverisi ovat asentaneet Norton-palvelun laitteisiinsa, voit valvoa ja hallita heidän laitteitaan Norton-tilissäsi.

Kutsujen lähettäminen työtovereille

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Jos et ole vielä kirjautunut Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Valitse Aloitus -ikkunasta Lataa Norton ja napsauta Lähetä latauslinkki.

4. Tee Suojaa toinen laite -sivulla jompikumpi seuraavista:

• Sähköposti : kirjoita sähköpostiosoite tekstiruutuun.

Voit antaa useita sähköpostiosoitteita puolipistein tai välilyönnein erotettuna.

• Tekstiviesti : Valitse maa ja kirjoita matkapuhelinnumero, johon linkki lähetetään tekstiviestinä.

• Kopioi linkki : kopioi latauslinkki ja jaa se myöhemmin.

5. Napsauta lähetyskuvaketta .

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v96382472
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/11/2019