Norton Small Business -tilauksen hyödyt

Norton Small Business -tilauksen avulla voit suojata useita laitteita ja valvoa niitä tietoturvariskien varalta yhdeltä laitteelta käyttäen Norton-tiliä. Jos yritykselläsi on Norton Small Business -tilaus, voit lähettää työtovereillesi kutsun, jonka hyväksymällä nämä voivat asentaa Norton-palvelun laitteelleen. Ostetusta käyttöoikeudesta riippuu, kuinka monelle laitteelle Norton voidaan asentaa. Jos ostettuun Norton Small Business -jäsenyyteen kuuluu esimerkiksi kymmenen käyttäjän käyttöoikeus, Norton voidaan asentaa kymmenelle laitteelle.

Laite voi olla mikä tahansa seuraavista:

• Pöytäkone

• Kannettava

• Taulutietokone

• Älypuhelin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v96382345
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 18/07/2019