Norton Mobile Security -sovelluksen asentaminen iOS-laitteelle

Jos haluat käyttää Norton Mobile Security -toimintoja, sinulla tulee olla Norton-tili, jolla on oikeutus Norton Mobile Security -sovelluksen käyttöön. Jos sinulla ei ole oikeutusta, siirry Norton-verkkokauppaan ja osta Norton Mobile Security.

Jos olet jo ostanut Norton Mobile Security -käyttöoikeuden, siirry Norton Mobile Security -verkkosivustolle ja rekisteröi ostoksesi. Lisätietoja on kohdassa Norton Mobile Securityn aktivoiminen.

Norton Mobile Security -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

1. Käynnistä ponnahduslaudalta App Store -sovellus.

2. Etsi Norton Mobile Security -sovellus ja napauta Ilmainen > Asenna sovellus.

3. Kun lataus on valmistunut, Norton Mobile -kuvake tulee näkyviin ponnahduslaudalle. Käynnistä sovellus napauttamalla Norton Mobile -kuvaketta.

4. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja napauta Hyväksy.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

6. Kirjoita laitteen nimi Rekisteröi laite -ikkunassa ja napauta sitten Valmis.

Norton Mobile Security -sovelluksen asennus on nyt valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v82335118_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: iOS 4.x, iOS 5.x, iOS 6.x, iOS 7.x
Muokattu viimeksi: 22/08/2013