Viesti" "Riskialtis: Selain ei ole suojattu luvattoman käytön yrityksiltä"

Tämä ongelma on korjattu uusimmassa päivityksessämme. Suorita LiveUpdate-toiminto saadaksesi uusimmat päivitykset.

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisuja tilanteeseen, jossa Norton näyttää Tietokone on vaarassa -ilmoituksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80554970
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019