Laitteelta löytyneisiin tietoturvaongelmiin reagoiminen tilin avulla

Jos laitteelle on asennettu Norton-tuote, voit tarkastella laitteen tilaa etänä ja vastata laitteen tietoturvaan liittyviin kysymyksiin tililläsi. Ongelman ratkaiseminen edellyttää, että laitteessa on verkkoyhteys.

Suojausraportista voit myös tarkistaa, miten Norton on auttanut suojaamaan identiteettiäsi ja laitteitasi.

Tilailmaisimen väri näyttää laitteen tilan.

• Punainen rasti (x) -kuvake : Ilmaisee, että laitteelle ei ole asennettu yhtään Norton-palvelua tai että suojaus ei ole voimassa. Voit valita Hanki Norton- tai Lataa Norton -vaihtoehdon laitteen suojaamiseksi.

• Oranssi huutomerkkikuvake (!) : ilmaisee, että laitteen suojauksessa on ongelmia ja käyttäjän toimia tarvitaan.

• Vihreä valintamerkkikuvake : Ilmaisee, että Norton-tietoturvatuote on asennettu ja että se suojaa laitetta tietoturvauhilta ja viruksilta.

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Laitesuojaus -sivulta laitteen nimen alapuolelta Ongelma löydetty.

3. Ratkaise ongelma hälytyksessä näkyvällä vaihtoehdolla. Kaikkia ongelmia ei voida ratkaista etänä, joten sinun pitää käynnistää laitteelle asennettu suojaus, jotta ne voidaan ratkaista.

Kun laitteen tietoturvaongelmat on ratkaistu, laitteen tila muuttuu vihreäksi valintamerkiksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371176
Käyttöjärjestelmä: mac_os_x,windows,android,ios