Norton-tilin luominen

Tilillä voit hallita tilaustasi ja ottaa suojauksen käyttöön muilla laitteilla. Voit luoda sellaisen sähköpostiosoitteellasi, Apple ID:llä tai Google-sähköpostilla. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi tai linkitä nykyinen tilisi Apple ID:hen tai Google-sähköpostiin.

Tilin luominen sähköpostiosoitteella

1. Siirry osoitteeseen https://login.norton.com.

2. Valitse Luo tili.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja muut tiedot ja valitse Luo tili.

Unicode-merkkejä sisältäviä osoitteita ei hyväksytä. Salasana on aakkoskoosta riippuva, ja sen tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä.
    Salasana on kirjainkoon huomioon ottava, sen on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen on sisällettävä vähintään isoja ja pieniä kirjaimia, yksi numero ja yksi erikoismerkki.

Tilin luominen Apple ID:llä

1. Siirry osoitteeseen https://login.norton.com.

2. Valitse Luo tili.

3. Valitse Jatka Applella ja kirjaudu Apple-tilillesi.

4. Anna saamasi kahden tekijän todennuksen koodi.

5. Valitse pyydettäessä Luota, jotta sinun ei tarvitse antaa kahden tekijän koodia uudelleen tällä selaimella, ellet kirjaudu kokonaan ulos tai vaihda salasanaasi.

6. Valitse Kirjaudu Applella -ikkunassa Jatka.

7. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Jaa osoitteeni, jotta Apple ID -sähköpostiosoitteesi näytetään kirjautuessasi tilillesi, ja napsauta Jatka.
      Uusi tilisi on luotu. Näet valitsemasi Apple ID -sähköpostiosoitteen, jos olet valinnut Jaa osoitteeni.

• Valitse Kätke osoitteeni, jotta Apple ID -sähköpostiosoitteesi piilotetaan ja tililläsi näytetään sen sijasta uusi, satunnainen sähköpostiosoite, ja napsauta Jatka.
      Uusi tilisi on luotu.Jos olet valinnut Kätke osoitteeni, näet yksilöllisen, satunnaisen osoitteen.

8. Jos haluat asettaa tilillesi salasanan, toimi seuraavasti:

• Napsauta Tilin asetukset -sivun Sähköposti ja salasana -kohdan vierestä Luo Norton-tilin salasana.

• Kirjoita uusi salasanasi ja vahvista muutokset.

Tilin luominen Google-sähköpostilla

1. Siirry osoitteeseen https://login.norton.com.
  2. Valitse Luo tili.
  3. Valitse Jatka Googlella ja kirjaudu Google-tilillesi.
  4. Jos sinulla on useita Google-tilejä, valitse tili, jota haluat käyttää rekisteröitymiseen kohdassa Valitse tili, jolla haluat jatkaa norton.com -ikkunaan.
  5. Napsauta Luo uusi Norton-tili -ikkunasta Jatka.
  6. Kun pääset Uusi tilisi on luotu ja linkitetty -ikkunaan, napsauta Valmis.
    Uusi tilisi on luotu ja linkitetty Googleen.
  7. Jos haluat asettaa tilillesi Norton-salasanan, toimi seuraavasti:
    • Napsauta Tilin asetukset -sivun Sähköposti ja salasana -kohdan vierestä Luo Norton-tilin salasana.
    • Kirjoita uusi salasanasi ja vahvista muutokset.

Video

Luo Norton-tili Apple ID:llä

Luo Norton-tili Google maililla

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370840
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Muokattu viimeksi: 12/12/2023