Tarkasta Norton-tilisi hyödyt

Norton-tili mahdollistaa kaikkien Norton-palveluiden ja -tuotetunnuksien hallinnoinnin yhdestä paikasta. Kun teet ostoksen Norton-verkkokaupasta tai kun aktivoit tilauksesi, Norton pyytää sinua luomaan itsellesi Norton-tilin. Sinun täytyy vain antaa sähköpostiosoitteesi ja asettaa salasana.

Kun Norton-tilisi on aktivoitu, sen avulla voit:

• asentaa ja aktivoida eri tuotteita ja ominaisuuksia, joihin sinulla on oikeus

• ostaa tai uusia Norton-tilauksen

• aktivoida tai peruuttaa tilauksen uusimisen

• siirtää käyttöoikeuden toiselle laitteelle

• poistaa laitteen Norton-tilistä

• tarkastella laitteelle asennettuja Norton-palveluita

• poistaa Norton-palvelun asennuksen laitteelta

• päivittää Norton-tuotteet uusimpiin versioihin

• päivittää laskutustietoja

• hallita tilin tietoja.

Luettelossa mainitut tehtävät vaihtelevat laitteen ja Norton-palvelun mukaan. LifeLock-ominaisuuksien saatavuus riippuu tilauksestasi, jonka olet ostanut.

En tiedä, onko minulla Norton-tiliä

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, voit luoda uuden tilin. Jos et tiedä, onko sinulla jo Norton-tili, katso kohta En tiedä, onko minulla Norton-tiliä.

Jos Mac-tietokoneeseen on asennettu Norton Internet Security 5.x tai Norton AntiVirus 12.x, laitteeseen on päivitettävä Norton Security for Mac.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370664
Käyttöjärjestelmä: mac_os_x,windows,android,ios