Norton-tuotteen versionumeron löytäminen

Jos haluat päivittää Norton-tuotteen tai ottaa yhteyttä asiakastukeen, sinun täytyy tietää tietokoneellesi asennetun Norton-tuotteen koko versionumero. Näin saat tarkan ratkaisun ongelmiisi.

Nortonin laitesuojaus Windows-laitteelle

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje.

3. Valitse Tukikeskus-ikkunan Yleiset tiedot -kohdasta Tietoja.

Nortonin laitesuojaus Mac-laitteelle

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje ja valitse sitten Tietoja.

Norton-tuoteversiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Norton 360 mobiililaitteille

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

• Android: NapautaAsetukset > Tietoja.

• iOS: NapautaTietoja.

Norton-tuoteversiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Norton Family

Windows

1. Valitse ilmaisinalueella oleva Norton Family -kuvake ja valitse Tietoja Norton Familystä.

2. Norton Family -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Android

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Norton Family -sovellus.

2. Tee jokin seuraavista:

• Napauta Norton Familyn aikuistilassa vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikkoa ja napauta Tietoja.

• Napauta vasemmasta yläkulmasta lapsen profiilikuvaa ja valitse sen jälkeen Tietoja.

3. Norton Family -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

iOS

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Norton Family -sovellus.

2. Tee jokin seuraavista:

• Napauta vanhemman Norton Family -sovelluksessa vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikkoa ja valitseTietoja.

• Napauta Norton Familyn liitännäissovelluksessa vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikkoa ja valitseTietoja Norton Familystä.

3. Norton Family -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Norton Password Manager

Android tai iOS

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Kirjaudu varastoon pyydettäessä.

3. Napauta vanhemman Password Manager -sovelluksessa vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikkoa ja valitse Tietoja.

4. Norton Password Manager -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate

1. Avaa Norton Utilities -tuote.

2. Napsauta Ohje-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.
  3. Napsauta Tietoja Norton Utilities Premiumista tai Tietoja Norton Utilities Ultimatesta.

4. Norton Utilities -tuoteversiosi näkyy Norton-ikkunassa.

Norton Secure VPN

Windows

1. Avaa Norton Secure VPN

2. Napsauta näytön yläreunassa olevaa Asetukset-kuvaketta.

3. Norton Secure VPN -versiosi näkyy, kun napsautat Asetukset-ikkunassa Tietoja-välilehteä.

Mac

1. Avaa Norton Secure VPN

2. Napsauta Ohje-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta ja napsauta sitten Tietoja.

3. Norton Secure VPN -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Android tai iOS

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Secure VPN.

2. Napauta vanhemman Secure VPN -sovelluksessa vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikkoa ja valitse Tietoja.

3. Norton Secure VPN -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Norton AntiTrack

Windows

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Norton AntiTrack -kuvaketta ja valitse Tietoja.

2. Norton AntiTrack -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Mac

1. Avaa Norton AntiTrack -sovellus.

2. Napsauta Norton AntiTrack valikkoriviltä ja napsauta sitten Tietoja Norton AntiTrackistä.

3. Norton AntiTrack -versiosi näkyy Tietoja-ikkunassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1251038