Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac-tietokoneelle turvallisempaa surffaamista ja ostosten tekemistä varten

Kun Norton on asennettu Mac-tietokoneelle ja Safari, Firefox tai Chrome käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelmisto kehottaa lisäämään selainlaajennukset. Norton tarjoaa selaimen aktiivisuusominaisuuden, jonka avulla selainlaajennushälytys näytetään vain silloin, kun selainikkuna on aktiivisena. Ota käyttöön seuraavat laajennukset, jotta voit liikkua verkossa mahdollisimman turvallisesti: Norton Safe Web, Norton Safe Search, Nortonin kotisivu ja Norton Password Manager.

Jos käytössä on Mac OS X 10.10.x tai uudempi, Nortonin erilliset selainlaajennukset ovat käytettävissä, vaikka Norton-tuotteen asennus poistettaisiin. Jos Norton-tuotteen asennus poistetaan tietokoneelta, jossa on Mac OS X 10.9 tai sitä vanhempi versio, kaikki Safari- ja Firefox-selainlaajennukset poistetaan, mutta Chrome-selaimeen asennettuja laajennuksia ei.

Erillisiä Norton Safe Web-, Nortonin kotisivu-, Norton Safe Search- ja Norton Password Manager -laajennuksia ei tueta Mac OS X:n 10.9-versiossa tai aiemmissa eikä verkkoselainten vanhemmissa versioissa. Jos haluat asentaa uusimmat Norton-selainlaajennukset, päivitä Mac-käyttöjärjestelmä ja verkkoselain uusimpiin versioihin.

Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac OS X 10.10 -käyttöjärjestelmään tai sitä uudempiin versioihin

Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmään tai sitä vanhempiin versioihin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v124215409
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 19/09/2019