Norton-tilin kahden tekijän todennus

Tiesitkö tämän? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Lue lisää

Mikä on kahden tekijän todennus?

Kahden tekijän todennus on lisäsuojaa tarjoava ominaisuus, joka lisää Norton-tilin käyttöön toisen todennusvaiheen. Jos päätät ottaa tämän toiminnon käyttöön, sinun on annettava Norton-tilille kirjautuessasi sekä Norton-tilin salasana että erityinen vahvistuskoodi. Koodi on Norton-tilikohtainen ja vaihtuu jokaisen kirjautumiskerran jälkeen.

Kahden tekijän todennus tuo Norton-tilin käyttöön ylimääräisen suojausvaiheen. Kun kahden tekijän todennus on käytössä, kukaan ei pysty käyttämään Norton-tiliäsi, vaikka onnistuisi varastamaan tai arvaamaan salasanasi, sillä kirjautumiseen vaaditaan myös puhelimessa oleva koodi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100023155
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 14/08/2019