Kaikkien Norton-ohjelmien poistaminen Mac-tietokoneelta RemoveSymantecMacFiles-työkalun avulla

RemoveSymantecMacFiles-työkalu ei toimi MacOS 10.15.0 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa. Jos haluat poistaa Nortonin asennuksen Mac-tietokoneelta, lue Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta.

Lataa ja suorita RemoveSymantecMacFiles ylläpitäjänä.

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot, mukaan luettuina kaikki käyttäjän luomat tiedostot.

1. Lataa tiedosto RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Osoita Dockissa Finder -symbolia .

3. Valitse valikkoriviltä Siirry > Lataukset, niin siirryt Latauskansioon.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos latasit tiedoston Safari-selaimella, avaa RemoveSymantecMacFiles -kansio.

• Jos latasit tiedoston Mozilla Firefox- tai Google Chrome -selaimella, laajenna RemoveSymantecMacFiles.zip -tiedosto kaksoisosoittamalla sitä ja avaa sitten RemoveSymantecMacFiles -kansio.

5. Ctrl-osoita RemoveSymantecMacFiles -kansiossa RemoveSymantecMacFiles.command -tiedostoa ja valitse sitten Avaa ohjelmalla > Pääte (oletus).

Työkalun suorittamiseksi sinun on kirjauduttava Mac-tietokoneeseen ylläpitäjän tilillä käyttämällä salasanaa, joka ei ole tyhjä.

6. Kirjoita Pääte -ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

7. Jos haluat poistaa kaikki Symantec-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

Jos haluat poistua RemoveSymantecMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2.

8. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Symantec-tiedostot.

9. Kun RemoveSymantecMacFiles-työkalu on poistanut Symantec-tiedostot, käynnistä Mac-tietokone uudelleen kirjoittamalla Pääte -ikkunassa y ja painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Muista tallentaa muissa ohjelmissa avoinna olevat tiedostot ennen kuin painat rivinvaihtonäppäintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080427024142EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/10/2019