Norton Mobile Securityn Sovellusvalvonta-toiminto

Norton Mobile Securityn sovellusvalvonta suojaa sinua varoittamalla asennetuista sovelluksista, jotka voivat vuotaa laitteelta henkilökohtaisia tietojasi, tuottaa ponnahdusmainoksia, käyttää ylen määrin akkua tai toimia odottamattomasti. Toiminto suorittaa laitteellesi pilvipohjaisen maineen tarkistuksen ja varoittaa asennetuista sovelluksista tuottamalla yhteenvedon riskitekijöistä.

Ongelmalliset sovellukset luokitellaan tietosuojariskeiksi seuraavanlaisen käyttäytymisen perusteella:

• Jaetut henkilökohtaiset tiedot : näkyvillä on tietoja, kuten käyttäjätilin tiedot, yhteystiedot, SIM-kortin tiedot, asetuksia koskevia tietoja, asennettuja sovelluksia koskevia tietoja, käyttäjän sijainti tai laitteen tiedot, kun tiedot jaetaan asennetun sovelluksen kanssa.

• Näkyvät mainokset : näet, näyttääkö sovellus mainoksia sovelluksessa tai ilmoituspalkissa tai lisääkö se mainoskuvakkeita aloitusnäyttöön.

• Datan käyttö taustalla : sovellus luokitellaan sen mukaan, millainen on sen kyky siirtää tietoja matkapuhelinverkossa tai käyttää kaistanleveyttä taustalla, kun sovellus ei ole käytössä.

Jotkin Android-sovellukset ja niistä riippuvaiset palvelut tarvitsevat toimiakseen taustalla tapahtuvaa tiedonsiirtoa.

• Epätavallista toimintaa havaittu : näkyvillä on tiedot ajankohdasta, jolloin laitteellasi on havaittu sovelluksen epätavallista toimintaa.

• Akun käyttö taustalla : näet luettelon sovelluksista, jotka käyttävät paikkatietoja ja päivittyvät usein taustalla ja jotka näin saattavat käyttää akkuvirtaa silloinkin, kun sovellus ei ole käytössä.

Kun asennat Norton Mobile Securityn, sovellusvalvonta tarkistaa automaattisesti kaikki laitteellesi asennetut sovellukset alkuasennuksen aikana ja varoittaa mahdollisista riskeistä. Sen jälkeen voit luottaa sovellukseen tai poistaa sen asennuksen.

Voit myös ottaa käyttöön Google Playn sovellusvalvonnan, joka tarkistaa sovellukset automaattisesti jo ennen niiden asentamista Google Play -palvelusta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v97499944
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 03/08/2020