Puuttuvan Norton Security -työkalurivin palauttaminen Google Chrome -selaimeen

Hiljattainen päivitys aiheutti sen, että Norton Security -työkalurivi on oletusarvoisesti piilotettu. Vaikka Norton-työkalurivi on piilotettu, se suojaa sinua siitä huolimatta Norton Safe Web-, Norton Antiphishing- ja Norton Scam Insight -ominaisuuksillaan, kun selailet verkkoa. Näiden ominaisuuksien estosivut näytetään edelleen.

Jos haluat tuoda Norton Security -työkalurivin näkyviin, napsauta Norton Security -työkalurivin laajennuspainiketta, joka on Google Chrome -selaimen oikeassa yläkulmassa.

Työkalurivi tulee näkyviin avoinna olevalla verkkosivustolla. Kun siirryt toiselle verkkosivustolle tai avaat uuden välilehden, työkalurivi piilotetaan jälleen.

Tämä päivitys ratkaisee näyttöongelman, joka ilmenee, kun Norton Security -työkalurivi näytetään uusimman Norton Identity Safe -laajennuksen kanssa, ja saa osan Identity Safe -kohteista näkymään väärissä paikoissa.

Haluamme vakuuttaa, että tämän päivityksen jälkeen Norton on edelleen aktiivinen ja tarjoaa suojaa, vaikka työkalurivi ei olekaan näkyvissä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v96187002
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/09/2018