Yhteystietojen palauttaminen Norton Mobile Securityn avulla

Voit palauttaa yhteystiedot Norton Mobile Securityn avulla, jos olet aiemmin luonut niistä Norton Mobile Securityn avulla varmuuskopion.

Yhteystietojen palauttaminen on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Palauta yhteystiedot

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus.

2. Napauta päänäytön alalaidassa Laite -kuvakettaja napauta Yhteystietojen varmuuskopiointi.

3. Valitse Varmuuskopiot kohteille: -kohdan vieressä olevasta pudotusvalikosta laite, jonka tiedoista olet luonut varmuuskopion palautettavaksi käytössä olevalle laitteelle.

4. Valitse varmuuskopioiden luettelosta palautettava varmuuskopio ja tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat yhdistää varmuuskopioidut yhteystiedot ja laitteella tällä hetkellä olevat yhteystiedot, valitse Lisää ja napauta Palauta.

• Jos haluat poistaa laitteella tällä hetkellä olevat yhteystiedot ja korvata ne varmuuskopioiduilla yhteystiedoilla, valitse Korvaa ja napauta Palauta.

Yhteystiedot on nyt palautettu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v82664045
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 18/07/2019