Muut tuotteet

Yhteystietojen varmuuskopiointi Norton Mobile Securityn avulla

Varmuuskopiointi on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Yhteystietojen varmuuskopiointi Android-laitteissa

  1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

  2. Napauta pääikkunan alalaidassa Laite -kuvakettaja napauta Yhteystietojen varmuuskopiointi.

  3. Napauta pilvikuvaketta käynnistääksesi varmuuskopioinnin.

  4. Anna varmuuskopiotiedostolle nimi ja valitse Varmuuskopioi nyt.

    Odota, kunnes varmuuskopiointi on valmis.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v82663990
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 18/07/2019