Norton Mobile Security -sovelluksen varkaudenestotoimintojen määrittäminen

Norton Mobile Security -sovelluksen voi määrittää ottamaan varkaudenesto-ominaisuuksia käyttöön Android-laitteessa tai poistamaan ne käytöstä.

Varkaudenesto-ominaisuuksien määrittäminen Android-laitteessa

1. Käynnistä Norton Mobile Security.

2. Napauta päänäytön alalaidassa Laite -kuvakettaja napauta sen jälkeen Varkaudenesto.

3. Avaa Laitteen järjestelmänvalvoja -asetukset valitsemalla Asetukset.

Jos varkaudenesto on jo otettu käyttöön, siirry riville 8 ja määritä varkaudeneston asetukset.

4. Ota laitteen järjestelmänvalvoja käyttöön Norton Mobile Security -sovelluksen kohdalla valitsemalla Aktivoi tai Aktivoi tämä laitteen järjestelmänvalvojasovellus.

5. Jos sijaintipalvelu on poistettu käytöstä laitteella, valitse Varkaudenesto-näytön Paikannus -kohdasta Määritä.

6. Ota palvelu käyttöön siirtämällä liukusäädintä Sijainti -asetusten kohdassa Sijainti.

7. Poistu Sijainti -asetuksista.

8. Ota Etätyhjennys -toiminto käyttöön siirtämällä Etätyhjennys -kohdan vieressä olevaa liukusäädintä.

Etätyhjennys-toiminto poistaa laitteeseen tallennetut tiedot laitteesta turvallisesti kymmenen epäonnistuneen lukituksen poistoyrityksen jälkeen.

9. Jos haluat laitteen lukittuvan, kun SIM-kortti poistetaan tai vaihdetaan, ota toiminto käyttöön siirtämällä liukusäädintä kohdassa SIM-korttilukitus.

SIM-kortin lukitus -ominaisuus ei toimi kahta SIM-korttia käyttävissä laitteissa.

10. Poistu Norton Mobile Security -sovelluksesta, kun olet lopettanut varkaudenestoasetusten päivittämisen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v78021963_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 28/03/2019