Norton Mobile Securityn ominaisuudet

Asiakkaan saamat edut:

• suojaus digitaalisilta uhilta, kuten riskialttiilta sovelluksilta

• ohjaimet tietosuojan takaamiseksi verkossa

• kadonneen tai varastetun laitteen palautus, jos se on tarpeen

• yhteystietojen palautus ja jakaminen

• yksi tilaus useita laitteita varten

Tärkeimmät ominaisuudet Android-puhelimissa tai -tableteissa

• System Advisor*

Ominaisuus varoittaa käyttöjärjestelmään kohdistuvista uhkista ja suojausvarmenteista, joiden avulla hyökkääjät pääsevät käsiksi laitteeseesi ja tietoihisi.

• Wi-Fi-suojaus*

Ominaisuus tarkistaa ja tunnistaa riskialttiit ja hyökkäyksen kohteena olevat verkot, jotta voit muodostaa yhteyden turvalliseen verkkoon.

• Suojaava haittaohjelmien torjunta*

Haittaohjelmia ja viruksia sisältävien sovellusten asentaminen laitteelle estetään jo ennen kuin sovellukset ladataan Google Play -kaupasta.

• Tunkeilevia mainosohjelmia sisältävien sovellusten valvonta*

Ominaisuus ilmoittaa sovellusten sisältämistä tunkeilevista mainosohjelmista ennen kuin sovellukset ladataan Google Play -kaupasta.

• Web-suojaus tietojen kalastelulta*

Ominaisuus suojaa verkkohuijauksilta estämällä vilpilliset verkkosivustot.

• Haittaohjelmasuojaus

Ominaisuus tarkistaa ja poistaa sovellukset, jotka sisältävät viruksia, vakoiluohjelmia ja muita uhkia.

• Kiristysohjelmasuojaus :

Ominaisuus suojaa kiristysohjelmahyökkäyksiltä.

• Etäpaikannus

Ominaisuus näyttää kadonneen tai varastetun Android-laitteen paikan kartalla.

• Puheluiden ja tekstiviestien esto

Ominaisuus suojaa ärsyttäviltä puheluilta ja mobiiliroskapostilta.

Puheluiden esto on käytettävissä ainoastaan laitteissa, joiden käyttöjärjestelmäversio on Android 8.x tai sitä vanhempi.

• Roskaposti- ja huijaushälytykset*

Tunnistaa ja estä laitteelle tulevat epäilyttävät roskaposti- tai huijauspuhelut.

Roskaposti- ja huijaushälytykset -ominaisuus on käytettävissä vain USA:ssa ja Intiassa.

• Tietosuojan valvonta*

Ominaisuus tarkistaa sovellukset automaattisesti ja ilmoittaa niiden tietosuojariskit ennen kuin ne ladataan Google Play -kaupasta.

• Tietosuojaraportin vuorovaikutteinen kartta*

Maailmankartalla näytetään, missä henkilökohtaisia tietoja mahdollisesti jaetaan.

• Turvallinen selaus*

Ominaisuus suojaa käyttäjän laitteen ja henkilökohtaiset tiedot haittasivustoilta, jotka asentavat kiristysohjelmia, troijalaisia ja muita uhkia.

• Varkaudenesto

Ominaisuus lukitsee kadonneen tai varastetun laitteen ja tyhjentää sen henkilökohtaisista tiedoista, jotta ne eivät joudu vieraiden käsiin.

• Yhteystietojen varmuuskopiointi

Ominaisuus palauttaa yhteystiedot ja jakaa ne käyttäjän kaikille laitteille.

Yhteystietojen varmuuskopiointiominaisuus ei ole saatavilla Norton Small Business -käyttäjille.

• SIM-kortin lukitus #

Ominaisuus lukitsee puhelimen välittömästi, jos sen SIM-kortti poistetaan.

# Ei toimi kahta SIM-korttia käyttävissä laitteissa

*Premium-ominaisuudet eivät ole käytettävissä Norton Mobile Securityn Lite-versiossa.

Web-suojauksen toimintaan tarvitaan vakaa internet-yhteys.

Tärkeimmät ominaisuudet iPhone-puhelimissa tai iPad-tableteissa

• Käyttöjärjestelmähälytykset :

Käyttöjärjestelmähälytykset ilmoittavat, kun laitteesi käyttöjärjestelmä on vanhentunut.

• Web-suojaus :

Havaitsee vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä.

• Wi-Fi-suojaus :

Käyttää kehittynyttä tarkistusta vaarallisten ja hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden verkkojen tunnistamiseen, jotta voit muodostaa yhteyden uudelleen turvalliseen verkkoon.

• Epäilyttävät profiilit ja moduulit -hälytykset :

Tunnistaa epäilyttäviä profiileja ja moduuleja ja varoittaa niistä. Tällaiset profiilit ja moduulit saattavat antaa hyökkääjille mahdollisuuden seurata ja jäljittää tietojasi, minkä seurauksena he voivat suorittaa haitallisia toimintoja laitteellasi.

• Salasanan tunnistus -hälytys :

Hälyttää, jos laitteelle ei ole asennettu salasanaa, jonka avulla voidaan estää henkilökohtaisten tietojen luvaton käyttö.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77490791
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 18/07/2019