Norton-suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Norton-jäsenyyteen sisältyy rajoitettu määrä käyttöoikeuksia eri laitteiden suojaamiseen. Jos tilaukseen sisältyvät käyttöoikeudet on käytetty, voi olla tarpeen siirtää käyttöoikeus pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta palvelu voidaan asentaa toiselle laitteelle. Jos haluat tarkistaa, onko tilauksessasi jäljellä käyttöoikeuksia, lue artikkeli Tilauksen jäljellä olevien käyttöoikeuksien löytäminen.

Nortonin siirtäminen Windows 10- tai 8.1-laitteeseen

1. Kirjaudu Norton-tiliin.

2. Valitse Oma Norton -sivun Laitesuojaus -kohdan alta Näytä laitteet / Tarkista laitteet.

3. Etsi Laitesuojaus -sivulta laite, jota et halua enää suojata.

Jos käyttämättömän laitteen tila on punainen tai harmaa (ei käytössä), laitteeseen liittyvää käyttöoikeutta ei voi poistaa. Sinun on ratkaistava kyseisen laitteen ongelmat ennen laitteeseen liitetyn käyttöoikeuden poistamista. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmia, voit poistaa laitteen Norton-tilistäsi.

4. Jos laite ei näy, valitse laiteluettelon alaosasta Historia -linkki, niin näet vanhemmat laitteet, jotka eivät ole käytössä. Jollei laitetta vieläkään näy, se on mahdollisesti liitetty toiseen tuotetunnukseen tai tilaukseen.

5. Napsauta laitteen alapuolista ellipsikuvaketta ja valitse sitten näkyviin tulevasta valikosta Hallitse käyttöoikeutta.

6. Valitse Hallitse käyttöoikeutta -sivulta Poista käyttöoikeus ja napsauta sitten Seuraava.

7. Vahvista valitsemalla näyttöön tulevalta Poista käyttöoikeus -sivulta Kyllä.

Kun käyttöoikeus on poistettu laitteelta, laitetta ei enää suojata ja se poistetaan Laitesuojaus -sivulta.

8. Jos haluat asentaa Nortonin uudelle laitteelle, valitse Asenna nyt ja valitse jokin seuraavista:

• Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojauksen nykyiseen laitteeseen, valitse Asenna nyt.

• Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojauksen toiseen laitteeseen, valitse Lähetä linkki.

9. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Tarkat ohjeet on annettu artikkelissa Nortonin lataaminen laitteelle.

Video: How to transfer your Norton protection

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 29/06/2020