Windows-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin laitesuojauksen käynnistysongelmien ratkaiseminen

Voit korjata ongelman käynnistämällä tietokoneen uudelleen ja yrittämällä avata Nortonin laitesuojaustuotteen. Jos et vieläkään pysty avaamaan Nortonia, lataa ja suorita Norton Remove and Reinstall ‑työkalu.

Jos ongelma ilmenee Norton Secure VPN ‑tuotteessa Windowsilla, lue Norton Secure VPN:n käynnistysongelman ratkaiseminen.

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall ‑työkalu.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan.

3. Kaksoisnapsauta NRnR-kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos sait Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, saatat nähdä sen sijaan painikkeen Poista.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64233471