Viesti: "Laite on lukittu, koska SIM-kortti puuttuu"

Tämä ongelma voi ilmetä, jos SIM-kortti ei onnistu muodostamaan yhteyttä matkapuhelinoperaattoriin tai jos verkkoa ei ole. Varmista, että mobiililaitteen SIM-kortti on asetettu paikalleen oikein ja että se toimii.

Voit poistaa laitteen lukituksen Oma Norton -portaalissa.

Laitteen lukituksen poistaminen

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse laite, joka on lukittu.

3. Valitse Varkaudenesto-ominaisuuksien hallinta -kohdasta Poista näytön lukitus.

Lukituksen etäavaaminen edellyttää internet-yhteyttä. Mobiililaitteen lukitus on nyt poistettu.

Jos Poista näytön lukitus -ominaisuutta käytetään Android-versiossa 6.x tai sitä aiemmissa versioissa, näytön lukitus poistetaan täysin ja se on otettava käyttöön uudelleen Norton Mobile Security -sovelluksessa.

Poista näytön lukitus -ominaisuutta ei tueta Android-versiossa 7.x tai sitä uudemmissa versioissa. Varmista, että muistat laitteen lukituksen PIN-koodin, jotta voit poistaa laitteen lukituksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v61782489
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/06/2019