Ratkaise virustarkistusongelma, jossa tarkistus pysähtyy ennen valmistumista.

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, asenna kaikki LiveUpdate-päivitykset.

VAIHE 1

Käynnistä tietokone uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu uudelleenkäynnistämisen jälkeen, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu uudelleenkäynnistämisen jälkeen, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Norton Power Eraserin lataaminen ja tarkistuksen suorittaminen (Windows 10-, 8- tai 7-tietokoneella)

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset -ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, et näe kehotetta uudelleen.

Norton Power Eraser lataa automaattisesti uuden version aina kun mahdollista.

4. Valitse Norton Power Eraser -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja valitse Suorita nyt.

5. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen rootkit-ohjelmien tarkistuksen, valitse Asetukset ja valitse sitten Tarkistus- ja lokiasetukset -kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä). Valitse sitten Käytä.

6. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Odota tarkistuksen valmistumista. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59829348
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 04/03/2021