Ohjelman palomuurisäännön mukauttaminen Mac-tietokoneella

Palomuuri on tietoturvajärjestelmä, joka estää ja sallii yhteyksiä sekä tietoliikennettä sääntöjen perusteella Mac-tietokoneen ja internetin välillä. Palomuurisäännöt suojaavat Mac-tietokonetta haittaohjelmilta ja luvattomalta käytöltä. Palomuuri on suunniteltu tarkistamaan automaattisesti kaikki Mac-tietokoneeseen saapuva ja siitä lähtevä liikenne näiden sääntöjen mukaan.

Voit mukauttaa ohjelman palomuurisäännön Ohjelmanesto -ikkunassa. Voit sallia tai estää ohjelman internetin käytön ohjelman nimen vieressä olevien ylös- ja alas-nuolten avulla.

Ohjelman palomuurisäännön mukauttaminen

1. Valitse ohjelman nimen rivi Ohjelmanesto -ikkunassa.

2. Osoita ohjelman nimen vieressä olevaa ylös- tai alas-nuolta ja tee jokin seuraavista toimista:

• Salli ohjelman muodostavan internet-yhteys valitsemalla salli.

• Estä ohjelmaa muodostamasta internet-yhteyttä valitsemalla estä.

3. Valitse Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v56198041