Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton Safe Web suojaa, kun selaat tai teet hakuja tai ostoksia verkossa Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Microsoft Edge- tai Apple Safari -selaimella. Toiminto analysoi käyttämiesi verkkosivustojen suojaustason ja ilmoittaa, ovatko sivustot turvallisia.

Jos viesti "Selailu riskialtista" näytetään Norton-tuotteen pääikkunassa, Norton Safe Web -laajennusta ei ehkä ole asennettu oletusselaimeen tai se on poistettu käytöstä. Voit ratkaista ongelman napsauttamalla Korjaa nyt Norton-tuotteen pääikkunassa. Sinut ohjataan oletusselaimen laajennuskauppaan. Asenna Norton Safe Web -laajennus näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos Internet-turvallisuutta kuvaava pylväs näkyy harmaana Norton-tuotteen pääikkunassa, lisää ja ota käyttöön Norton-selainlaajennukset verkkoselaimissasi. Lisätietoja saat artikkelista Ongelman korjaus, kun Internet-turvallisuus-pylväs näkyy harmaana Norton-Norton-tuotteen pääikkunassa

Voit poistaa Norton Safe Web -laajennuksen käytöstä valitsemalla jonkin seuraavista selaimestasi riippuen:

Selaimeni on Google Chrome

Norton Safe Web -toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä Laajennukset-sivulta

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Google Chromen mukautus- ja hallintapainiketta ja valitse sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmasta ruudusta Laajennukset.

4. Ota laajennus käyttöön tai poista se käytöstä liikuttamalla liukusäädintä Laajennukset -sivun Norton Safe Web -kohdassa.

Minulla on Microsoft Edge

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Microsoft Edgen Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja muuta ja valitse sitten Laajennukset.
  3. Ota laajennus käyttöön tai poista se käytöstä liikuttamalla liukusäädintä Asennetut laajennukset -sivun Norton Safe Web -kohdassa.

Selaimeni on Mozilla Firefox

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta valikon avauspainiketta ja valitse Lisäosat.
  3. Tarkista Laajennukset -välilehdeltä, onko Norton Safe Web mukana Käytössä -kohdassa.

Napsauta Norton Safe Web -kohdasta ja valitse sitten Poista käytöstä.

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta valikon avauspainiketta ja valitse Lisäosat.
  3. Tarkista Laajennukset -välilehdeltä, onko Norton Safe Web mukana Käytössä -kohdassa.

Napsauta Norton Safe Web -kohdasta ja valitse sitten Ota käyttöön.

Selaimeni on Safari

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Safarin Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari -valikkoriviltä Safari ja sitten Asetukset.

3. Valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Safe Search on otettu käyttöön Laajennukset-sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

Jos Norton Safe Search on poistettu käytöstä, lisää valintamerkki Käytössä -ruutuun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45748162
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X