Norton-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen

Voimassa oleva Norton-tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja tietokoneesi suojaamista.

Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun. Voit varmistaa suojauksesi jatkuvuuden myös Norton Automatic Renewal -palvelun avulla.

Valitse yksi seuraavista tavoista aktivoida tai uudistaa tilauksesi:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/10/2020