Nortonia käynnistettäessä ilmestyy toistuvasti Nortonin Koko levyn käyttö -kehote macOS 13 -käyttöjärjestelmässä tai uudemmassa

Norton-tuote kehottaa toistuvasti sallimaan ja ottamaan käyttöön Koko levyn käytön, vaikka se on jo otettu käyttöön Mac-tietokoneella. Kyseessä on käyttöjärjestelmän ongelma, joka ilmenee aina kun tietokoneelle aikaisemmin asennettu Norton-tuote käynnistetään sen jälkeen, kun käyttöjärjestelmä on päivitetty macOS 13 (Ventura) -versioon tai sitä uudempaan versioon.

Valitse käyttöjärjestelmäversion mukainen vaihtoehto:

macOS 14 Sonoma

Jos olet päivittänyt käyttöjärjestelmäsi macOS 14 Sonomaan, varmista, että päivität käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon (macOS Sonoma 14.2). Yksityiskohtaiset ohjeet macOS-käyttöjärjestelmän päivittämisestä uusimpaan versioon löydät Applen tukiartikkelista.

Kun olet päivittänyt käyttöjärjestelmäsi macOS Sonoma 14.2 -versioon, seuraa alla olevia ohjeita välttääksesi Nortonin toistuvat Koko levyn käyttö -kehotteet.

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Koko levyn käyttö -kehotteesta Avaa asetukset.

3. Siirrä liukusäädintä Koko levyn käyttö -ikkunan Norton-järjestelmälaajennus-kohdassa laittaaksesi sen päälle.

Mac FullDisk prompt
  4. Kirjoita Mac-ylläpitäjän tilin salasana tai käytä Touch ID:tä ja valitse Muokkaa asetuksia.

5. Siirry takaisin Norton-tuoteikkunaan ja valitse Valmis.

macOS 13 Ventura

Jos olet päivittänyt käyttöjärjestelmäsi macOS 13 Venturaan, poista Nortonin järjestelmälaajennus ja ota se uudelleen käyttöön, niin vältyt toistuvilta Nortonin Koko levyn käyttö -kehotteilta.

Jos Norton-tuote on jo auki Mac-tietokoneella, sulje se, ja noudata vasta sitten alla olevia ohjeita.
  1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Koko levyn käyttö -kehotteesta Avaa asetukset.

3. Valitse Koko levyn käyttö -ikkunan luettelosta Norton-järjestelmälaajennus ja napsauta miinuskuvaketta Mac DFA remove alalaidasta.

Mac FAD prompt
  4. Kirjoita Mac-ylläpitäjän tilin salasana tai käytä Touch ID:tä ja valitse Muokkaa asetuksia.

Norton-järjestelmälaajennus lisätään uudelleen luetteloon ja liukusäädin on poissa päältä Koko levyn käyttö -ikkunassa. Suorita seuraavat vaiheet, vaikka Norton-järjestelmälaajennus puuttuisikin luettelosta.
  5. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

6. Sulje Nortonin laitesuojaustuote ja käynnistä se uudelleen.

7. Napsauta Avaa asetukset Koko levyn käyttö -kehotteesta.

8. Siirrä liukusäädintä Koko levyn käyttö -ikkunan Norton-järjestelmälaajennus-kohdassa laittaaksesi sen päälle.

9. Kirjoita Mac-ylläpitäjän tilin salasana tai käytä Touch ID:tä ja valitse Muokkaa asetuksia.

10. Siirry takaisin Norton-tuoteikkunaan ja valitse Valmis.

Vastuuvapauslauseke: Me emme vastaa kolmansien osapuolien sivustoilla annetuista tiedoista, mielipiteistä, neuvoista tai väittämistä. Tarjoamme nämä linkit vain säästääksemme asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaisu ei tarkoita meidän tukevan tai suosittelevan sivustoja tai ottavan niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Video: Nortonin toistuvan Koko levyn käyttö -kehotteen ratkaiseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20221020120926278
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 17/12/2023