Mac-tietokoneen Norton-tuotteen toistuvien Universal Control -hälytysten korjaaminen

Universal Control on Applen ominaisuus, joka on käytettävissä vain Mac- ja iPad-laitteilla. Universal Control -ominaisuuden avulla voi saumatta ohjata enintään kahta muuta lähistöllä sijaitsevaa Mac- tai iPad-laitetta yhdellä hiirellä, näppäimistöllä ja ohjauslevyllä. Lisätietoja Universal Control -ominaisuudesta on Applen tukiartikkelissa.

Kun muut lähistöllä sijaitsevat Applen laitteet yrittävät muodostaa yhteyden Mac-tietokoneeseen, Norton-tuote ilmoittaa asiasta ja kehottaa ryhtymään toimiin. Näet tämän hälytyksen vain macOS Monterey 12.4 -versiossa tai sitä uudemmissa ja iPadOS 15.4 -versiossa tai sitä uudemmissa. Noudata seuraavia ohjeita, jos haluat lakata saamasta toistuvia Norton-hälytyksiä, kun Applen laitteet muodostavat yhteyden Mac-tietokoneeseen.

1. Napsauta hälytysikkunasta avattavaa valikkoa ja valitse Käytä aina tätä toimintoa kohteelle ”Universal Control”.

Connection Blocking alertAllow or Block

Jos et ole varma yhteyspyynnön lähteestä, valitse Tiedot nähdäksesi yhteyden tiedot.

2. Tarkistettuasi yhteyden tiedot, voit joko sallia tai estää yhteyspyynnön napsauttamalla Salli tai Estä.

Vastuuvapauslauseke: Me emme vastaa kolmansien osapuolien sivustoilla annetuista tiedoista, mielipiteistä, neuvoista tai väittämistä. Tarjoamme nämä linkit vain säästääksemme asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaisu ei tarkoita meidän tukevan tai suosittelevan sivustoja tai ottavan niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20220623193129329
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 15/12/2023