Ongelman ratkaiseminen Mac-tietokoneella, kun Yhteydenesto näyttää jatkuvasti Norton-hälytyksiä

Yhteydenesto-ikkunassa voit määrittää ohjelmat, portit, palvelut ja IP-osoitteet, jotka voivat muodostaa Mac-tietokoneeseen saapuvan tai siitä lähtevän yhteyden. Määrittämiesi käyttöasetusten perusteella palomuuri sallii tai estää yritykset muodostaa yhteys ohjelmasta, palvelusta tai IP-osoitteesta.

Kun ohjelma tai palvelu yrittää muodostaa yhteyden tietokoneeseesi internetin välityksellä, Norton ilmoittaa siitä ja pyytää sallimaan tai estämään sen.

• Jos yhteyspyyntö on peräisin tunnetusta ohjelmasta tai palvelusta, joka mielestäsi on turvallinen, voit sallia yhteyden.

• Jos et ole varma yhteyspyynnön lähteestä, valitse ilmoitusikkunasta Tiedot, niin näet yhteyden tiedot.

Voit sitten sallia tai estää yhteyspyynnön.

Määrittämäsi Yhteydenesto-asetukset ovat sidoksissa valittuun verkkosijaintiin. Jos olet vaihtanut verkkoa, saatat nähdä yhteydenestohälytyksen uudelleen. Valitse Yhteydenesto-hälytysikkunasta Salli tai Estä.

Joissakin tapauksissa ohjelmalle määritetty Yhteydenesto-sääntö ei päde, mikä aiheuttaa toistuvia Yhteydenesto-hälytyksiä. Voit ratkaista ongelman päivittämällä Norton-tuotteen uusimpaan versioon. Jos ongelma jatkuu, poista ja lisää Yhteydenesto-sääntö uudelleen.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, osoita Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton --pääikkunasta LiveUpdate.

3. Suorita LiveUpdate-toimintoa, kunnes uusia päivityksiä ei enää ole saatavilla.

4. Käynnistä Mac pyydettäessä uudelleen.

VAIHE 2

Yhteydenesto-säännön poistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Palomuuri.

4. Napsauta oikeasta ruudusta Yhteydenesto -kohdan vierestä asetuskuvaketta .

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan luettelosta se ohjelma, jonka Norton-hälytyksiä näet toistuvasti.

6. Valitse Poista.

7. Valitse vahvistusikkunasta Poista.

8. Napsauta Valmis.

9. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac uudelleen.

VAIHE 3

Uuden Yhteydenesto-säännön määrittäminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Palomuuri.

4. Napsauta oikeasta ruudusta Yhteydenesto -kohdan vierestä asetuskuvaketta .

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunasta Lisää ohjelma.

6. Valitse ohjelma Valitse ohjelma -ikkunasta.

Jos hakemaasi ohjelmaa ei ole luettelossa, valitse Muu ja etsi ohjelma.

7. Napsauta Valitse.

Lisäämäsi ohjelma näkyy Yhteydenesto -ikkunassa Salli-oletusasetuksella. Jos haluat estää ohjelman, napsauta ensin Salli ohjelman nimen vierestä ja valitse sitten Estä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137832125
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 12/02/2021