Viesti: "Päivitys epäonnistui: Yritä uudelleen tai napsauta Tiedot nähdäksesi lisätietoja." Mac-tietokoneille tarkoitetussa Nortonissa

Ratkaise ongelma sulkemalla kaikki ohjelmat, käynnistämällä Mac-tietokone uudelleen ja päivittämällä sitten Norton.

Jos ongelma ei ratkea, yritä korjata se poistamalla Nortonin asennus ja asentamalla se uudelleen.

VAIHE 1

Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen

Jos Norton on jo käynnissä, sulje se ja noudata vasta sitten ohjeita.

1. Napsauta Mac-tietokoneella Dockin Finder -kuvaketta ja valitse sitten Ohjelmat vasemmanpuoleisen ruudun Suosikit -kohdasta.

2. Etsi Norton-sovelluksen kuvake ja vedä se roskakoriin.

3. Napsauta Jatka, jotta Norton voi poistaa järjestelmälaajennuksen.

4. Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten OK.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

7. Valitse Käynnistä uud.

VAIHE 2

RemoveNortonMacFiles-työkalun lataaminen ja suorittaminen ylläpitäjänä

RemoveNortonMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot, mukaan luettuina kaikki käyttäjän luomat tiedostot.

1. Lataa tiedosto RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Napsauta Dockissa Finder -kuvaketta.

3. Valitse Finder -ikkunan vasemman ruudun Suosikit -kohdasta Lataukset.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos latasit tiedoston Safari-selaimella, avaa RemoveNortonMacFiles -kansio.

• Jos latasit tiedoston Mozilla Firefox- tai Google Chrome -selaimella, laajenna RemoveNortoncMacFiles.zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä ja avaa sitten RemoveNortonMacFiles -kansio.

5. Ctrl-osoita RemoveNortonMacFiles -kansiossa RemoveNortonMacFiles.command -tiedostoa ja valitse sitten Avaa apissa > Pääte (oletus).

Työkalun suorittamiseksi sinun on kirjauduttava ylläpitäjän tilillä käyttämällä salasanaa, joka ei ole tyhjä.

6. Kirjoita Pääte -ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

7. Jos haluat poistaa kaikki Norton-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

Jos haluat poistua RemoveNortonMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2.

8. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveNortonMacFiles-työkalu poistaa kaikki Norton-tiedostot.

9. Kun RemoveNortonMacFiles-työkalu on poistanut Norton-tiedostot, käynnistä Mac-tietokone uudelleen kirjoittamalla Pääte -ikkunassa y ja painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Muista tallentaa muissa ohjelmissa avoinna olevat tiedostot ennen kuin painat rivinvaihtonäppäintä.

VAIHE 3

Nortonin laitesuojauksen lataaminen

Jos haluat asentaa Mac-tietokoneille tarkoitetun Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos olet unohtanut Norton-tilin salasanan, valitse Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v135649635
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 17/11/2020