Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Ennen kuin asennat Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennuksen ja otat sen käyttöön, varmista, että sinulla on seuraavat tuetut versiot:

• MacOS 10.13.6 tai uudempi

Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

1. Kun käynnistät Norton Safe Web Plus -sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinut ohjataan Norton Safe Web Plus -sovelluksen kotisivulle.

2. Napsauta Asetukset, niin Ota laajennukset käyttöön -ikkuna avautuu.

Voit tarkastella Ota laajennukset käyttöön -ikkunaa myös sulkemalla Norton Safe Web Plus -sovelluksen ja käynnistämällä sen uudelleen.

3. Napsauta Avaa Safarin Yleiset-asetukset Norton Safe Web Plus -sovelluksesta, niin Lisälaajennus-ikkuna avautuu.

4. Asenna Norton Safe Web- ja Norton Password Manager -laajennukset Lisälaajennukset-ikkunan näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Kun molemmat laajennukset ovat käytössä, siirryt sovellusikkunan Valmista tuli -ikkunaan.

5. Napsauta Valmista tuli -ikkunassa Jatka, niin siirryt Norton-tilin sivulle.

• Jos sinulla on Norton-tili, anna Tervetuloa NortonLifeLockiin -ikkunassa kirjautumistiedot ja napsauta Kirjaudu sisään.

• Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, luo uusi Norton-tili napsauttamalla Luo tili ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos et näe Ota laajennukset käyttöön -näyttöä Norton Safe Web Plus -sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, Safari-sovelluslaajennuksesi (Norton Safe Web ja Norton Password Manager) saattavat olla jo ennestään käytössä Safari 12 -selaimessasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133924639
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 06/12/2023