Norton Safe Web -sovelluslaajennus Safarille

Safari-selaimen Norton Safe Web suojaa identiteettivarkaudelta ja verkkohuijauksilta varoittamalla vaarallisista verkkosivustoista, kun selailet tai teet hakuja tai ostoksia verkossa. Norton Safe Webin tietokalastelusuojaus auttaa estämään verkkosivustot, jotka pyrkivät varastamaan tietosi esittämällä olevansa laillisia palveluita.

Tuettu käyttöjärjestelmä ja Safari-selainversio

• MacOS 10.14.4 ja Safari 12 ja uudemmat

• MacOS 10.13.6 ja Safari 13 ja uudemmat

Onko nykyinen Norton Safe Web -sovelluslaajennus käytettävissä Safari 13:ssa?

Apple ei tue nykyisiä Safari-selaimen Norton-laajennuksia Safari 13 -selainversion päivityksen jälkeen. Siksi Norton toimittaa uudet Safari-sovelluslaajennukset, jotka tarjoavat samanlaiset suojausominaisuudet. Seuraavat vanhat laajennukset eivät toimi Safari 13:ssa tai uudemmassa:

• Norton Safe Search (et voi määrittää Norton Safe Search -laajennusta oletusarvoiseksi hakupalveluntarjoajaksi Safarissa, koska sitä ei tueta Safari 13:ssa eikä uudemmissa)

• Norton Safe Web

Norton Safe Web Safari -sovelluslaajennuksen lataaminen ja asentaminen Norton for Mac -tuotteesta

1. Napsauta Norton for Mac -tuotteesi hälytyksessä Lataa.

2. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

3. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna Norton Safe Web -sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Safe Web -sovelluslaajennuksen lataaminen ja asentaminen Mac App Storesta

1. Käynnistä Safari.

2. Napsauta Safari-valikosta Safari-laajennukset.

3. Etsi App Store -ikkunassa hakusanoilla Norton Safe Web.

4. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

5. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Safe Web -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Kun olet asentanut Norton Safe Web -sovelluksen, sinua kehotetaan ottamaan laajennus käyttöön. Lisätietoja laajennuksen ottamisesta käyttöön on kohdassa kb://v133925048Norton Safe Web -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Tarvitsetko lisää apua?

• Norton Safe Web Plus -selainlaajennuksen lataaminen ja asentaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133765039