Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennus Safarille

Norton Safe Web Plus tarjoaa sekä Norton Safe Webin että Norton Password Managerin ominaisuudet Safari-selaimessa. Norton Safe Web toimii Safarin kanssa, varoittaa mahdollisesti vaarallisilla sivustoilla käymisestä ja auttaa suojautumaan haitalliselta toiminnalta. Norton Password Manager auttaa suojaamaan kaikkia verkkotilejäsi. Se toimii Safarin kanssa ja tarjoaa työkalut, joita tarvitset kaikkien käyttäjätunnustesi, salasanojesi, luottokorttitietojesi ja muiden arkaluonteisten tietojesi luomiseen, tallentamiseen ja hallintaan verkossa – turvallisesti omassa salatussa pilvipohjaisessa varastossasi.

Norton Safe Webin ominaisuudet
  • Auttaa suojautumaan vaarallisilla verkkosivustoilla käymiseltä Nortonin verkkosivustojen riskianalyysitekniikan avulla.

• Tietokalastelusuojaus auttaa estämään verkkosivustot, jotka pyrkivät varastamaan tietosi esittämällä olevansa laillisia palveluita.

Norton Password Managerin ominaisuudet
  • Turvallinen varasto – pitää kirjautumistiedot ja muun turvassa yksityisessä verkkovarastossasi. Sinun ei tarvitse enää muistaa useita käyttäjätunnuksia tai salasanoja.

• Tietojesi synkronointi – voit pitää salasanat synkronoituina tietokoneiden, mobiililaitteiden ja selainten välillä.

• Salasanan luonti – voit luoda uusia, vaikeasti murrettavia salasanoja yhdellä napsautuksella.

• Asetukset – voit hallita Safari-laajennuksen toimintaa.

Tuettu käyttöjärjestelmä

• MacOS 10.13.6 tai uudempi

Norton Safe Web Plus Safari -sovelluslaajennuksen lataaminen ja asentaminen Norton for Mac -tuotteesta

1. Napsauta Norton for Mac -tuotteesi ilmoituksesta Lataa.

2. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

3. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna Norton Safe Web Plus -sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Safe Web Plus Safari -sovelluslaajennuksen lataaminen ja asentaminen Mac App Storesta

1. Käynnistä Safari.

2. Napsauta Safari-valikosta Safari-laajennukset.

3. Etsi App Store -ikkunassa hakusanoilla Norton Safe Web Plus.

4. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

5. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna Norton Safe Web Plus -sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennusten ottaminen käyttöön Safarissa

Kun olet asentanut Norton Safe Web Plus -sovelluksen, sinua kehotetaan ottamaan laajennukset käyttöön. Lisätietoja laajennusten ottamisesta käyttöön on kohdassa kb://v133924639Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133762860
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 06/12/2023