Usein kysytyt kysymykset: Norton Security Ultra

Mikä on Norton Security Ultra?

Norton Security Ultra on Norton-tietoturvatuote, joka sisältää palkitun päätelaitteiden suojauksen, 25 Gt varmuuskopiointitilaa, salasanojen hallintaratkaisun ja perheen suojausominaisuudet.

Kuinka monta laitetta Norton Security -tilaukseni kattaa?

Norton Security Ultran avulla voit suojata rajoittamattoman määrän* laitteita, ja se voidaan asentaa useisiin käyttöjärjestelmiin. Voit kirjautua sisään Norton-tiliisi ja tarkistaa Norton-tuotteessasi käytettävissä olevien käyttöoikeuksien määrän.

*Vain henkilökohtaisessa tai kotitalouden käytössä.

Jos olet käyttänyt kaikki käytettävissä olevat käyttöoikeudet ja tarvitset apua asennuksessa, ota yhteyttä Nortoniin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131745062_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 11/02/2019