Usein kysytyt kysymykset: Norton Security Ultra

Norton Security Ultra sisältää palkitun1 päätelaitteiden suojauksen, 25 Gt varmuuskopiointitilaa, salasanojen hallintaratkaisun ja perheen suojausominaisuudet2.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Yksi ratkaisu riittää kaikkien laitteiden suojaamiseen3.

• Norton Password Manager - tarjoaa tarvittavat työkalut salasanojen, luottokorttitietojen ja muiden tunnistetietojen luomiseen, tallentamiseen ja hallitsemiseen verkossa helposti ja entistä turvallisemmin.

• Norton Safe Web5 - antaa ilmoituksen mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista ennen kuin avaat ne.

• Norton Family Premier2 - tilaukseesi sisältyvä työkalu, jolla voit auttaa lapsiasi liikkumaan internetissä entistä turvallisemmin.

• Automaattinen verkkovarmuuskopiointi PC-tietokoneille6 - voit varmuuskopioida automaattisesti tietokoneellasi olevia valokuvia, elokuvia ja tiedostoja enintään 25 Gt:n verran Symantecin suojattuun verkkotallennustilaan.

• Tarjoaa suojauksen viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia ja muita verkkouhkia vastaan.

• Auttaa välttämään vaaralliset verkkosivustot ja epäilyttävät lataukset.

• Voit siirtää suojauksen laitteelta toiselle.

• Voit lisätä suojausta hankkiessasi uusia laitteita3,4.

• Auttaa paikantamaan varastetut älypuhelimet ja tabletit3.

Kuinka monta laitetta Norton Security -tilaukseni kattaa?

Norton Security Ultran avulla voit suojata rajoittamattoman määrän* laitteita, ja se voidaan asentaa useisiin käyttöjärjestelmiin3.

Kuinka voin poistaa käyttöoikeuden käyttämättömästä laitteesta?

1. Kirjaudu Norton-tiliin.

2. Napsauta Laitesuojaus -sivulta sen laitteen kohdalta, jota et enää käytä, oikean alakulman -painiketta.

3. Valitse Poista laite.

4. Valitse Poista laite -vahvistusikkunasta Poista.

5. Napsauta Valmis.

Jos haluat asentaa sovelluksen toiseen laitteeseen, valitse Asenna toiseen laitteeseen. Lataa ja asenna Norton Security Ultra noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

En voi asentaa Norton Security Ultraa useampaan laitteeseen

Poista laite, joita et enää käytä, ja lisää uusi laite sen tilalle. Voit kirjautua Norton-tiliin hallitaksesi laitteita, joihin tuote on asennettu.

Jos et pysty asentamaan Norton Security Ultra -tilaustasi lisälaitteisiin, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

1Palkittu Norton-suojaus ja -suorituskyky:

2Norton Family Premieriä ja automaattista varmuuskopiointia ei tueta Mac®-tietokoneilla.

3PC- ja Mac-tietokoneet sekä Android-, iPad®- ja iPhone®-laitteet. Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikkiin laitteisiin tai käyttöympäristöihin.

4Vain henkilökohtaisessa tai kotitalouden käytössä. Ongelmia laitteen lisäämisessä? Ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

5Safe Searchin ja Norton Safe Webin verkkoselausominaisuudet eivät kuulu yksinomaan Norton Security Ultra -toimintoihin, vaan ne ovat saatavilla verkossa erikseen ja maksutta.

6Laitteellasi pitää olla internet-/dataliittymä, ja laitteen pitää olla päällä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131745062
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/09/2019