Laitesuojauksen hallinta Windows 10 in S mode -tilassa

Pidä laitteesi turvallisena ja suojaa selaustoimintaasi kiinnittämällä huomiota Norton Securityn ilmoituksiin. Laitesuojaus on aina aktiivinen laitteen suojaamiseksi. Norton Security näyttää hälytyksen aina, kun havaitaan tietoturvaan liittyvä ongelma.

Laitesuojaus on asennettava laitteen suojaamiseksi. Norton Securityn asentaminen Windows 10 in S mode -tilassa

Laitesuojaus valvoo internet-yhteyttä ja ilmoittaa, kun mahdollinen uhka havaitaan. Voit myös manuaalisesti tarkistaa yhteytesi ja siten varmistaa, että se on turvallinen. Lisätietoja on kohdassa Langattoman verkon tarkistaminen Windows 10 in S mode -tilassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128628944
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/06/2019