Laitesuojauksen hallinta Windows in S mode- tai Windows ARM -laitteella

Nortonin laitesuojaus on aina aktiivinen laitteen suojaamiseksi. Pidä laitteesi turvallisena ja suojaa selaustoimintaasi kiinnittämällä huomiota tietoturvailmoituksiin. Norton näyttää hälytyksen aina, kun havaitaan tietoturvaongelma.

Norton yrittää laitteen suojaustilan mukaan ottaa käytöstä poistetun ominaisuuden käyttöön tai suorittaa tarkistuksen. Voit myös manuaalisesti tarkistaa yhteytesi ja siten varmistaa, että se on turvallinen. Lisätietoja on kohdassa Langattoman verkon tarkistaminen Nortonin UWP-sovelluksella Windowsissa

Voit koska tahansa lähettää palautetta tuotteesta napsauttamalla -kuvaketta Oma Norton -ikkunasta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128628944
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 in S Mode