Sovellussuojaus- ja Internet-suojaus-ominaisuuksien ottaminen käyttöön Norton 360 -sovelluksessa Android-laitteella

Voit ottaa Sovellussuojaus- ja Internet-suojaus-ominaisuudet käyttöön mobiililaitteella suojataksesi laitettasi riskejä ja verkkouhkia sisältäviltä sovelluksilta. Ominaisuuksia ovat mm.

• Google Play -sovellusvalvonta: Tarkistaa sovellukset ja ilmoittaa, jos ne sisältävät riskejä, ennen kuin ne asennetaan Google Playsta.

• Reaaliaikainen tarkistus: Tarkistaa laitteen ja suojaa sitä automaattisesti haittaohjelmilta ja riskialttiilta sovelluksilta.

• Kiristysohjelmapalautus: Tarkistaa sovellukset näytön lukitsevilta kiristysohjelmilta, jotka lukitsevat laitteen, kunnes lunnasmaksu on suoritettu, ja salauskiristysohjelmilta, jotka salaavat arvokkaat tiedostot ja pyytävät salauksen purkamisesta rahaa.

• Safe Web: Havaitsee vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä..

• Safe Search: Norton Safe Search näyttää verkkosivuston Norton Secured -luokituksen hakutuloksissa, jotta voit tunnistaa ja ohittaa hakujen tuottamat epäilyttävät sivustot.

Norton Safe Search ei näytä turvallisuusluokitusta maksetuille hakutuloksille (sponsoroiduille linkeille) eikä suodata hakutuloksista mahdollisesti vaarallisia sponsoroituja linkkejä.

Suojausraportissasi näet yhteenvedon toimista, joilla Norton 360 -sovellus on 30 viime päivän aikana suojannut laitettasi seuraavilta uhilta:

• haitalliset verkkosivustot

• haittaohjelmat ja mahdollisesti haitalliset sovellukset.

Sovellussuojaus- ja Internet-suojaus-ominaisuuksien ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen päänäytöstä Suojaus ja sitten oikean yläkulman permission_setup -kuvaketta.

3. Valitse Käyttöoikeuksien määrittäminen -näytöstä Aloita.

4. Napauta Laita päälle ja sitten Asennetut palvelut tai Norton 360 -palvelu.

5. Laita Käytä Norton 360 -palvelua -asetus päälle siirtämällä sen kohdalla olevaa liukusäädintä ja napauta sitten Salli tai OK. Siirry takaisin Norton 360 -sovellukseen.

6. Valitse Käyttöoikeuksien määrittäminen -näytön Suorita taustalla -kohdasta Salli.

7. Valitse vahvistusikkunasta Salli.

8. Valitse Käyttöoikeuksien määrittäminen -näytöstä Laita päälle.

9. Laita käyttöoikeus päälle liukusäätimellä tai vieritä alas ja napauta Norton 360. Laita se päälle siirtämällä liukusäädintä Salli näyttäminen muiden sovellusten päällä -asetuksen kohdalta. Siirry takaisin Norton 360 -sovellukseen.

10. Valitse Käyttöoikeuksien määrittäminen -näytön Sijainnin käyttöoikeus -kohdasta Salli. Valitse Kun sovellus on käytössä tai Salli aina.

11. Valitse Käyttöoikeuksien määrittäminen -näytöstä Näytä Wi-Fi-verkon tiedot -kohdasta Laita päälle. Laita Käytä sijaintia päälle siirtämällä sen vieressä olevaa liukusäädintä.

Sovellussuojauksen raportin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytön alalaidasta Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Sovellussuojaus-kohdasta näet Norton 360:n tunnistamien turvallisten ja mahdollisesti haitallisten sovellusten määrän.

Safe Search -hakujen käyttöönotto

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Jos näet Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytössä Turvallisuus-vaihtoehdon, valitse Turvallisuus tai siirry vaiheeseen 3.

3. Valitse Internet-suojaus.

4. Valitse Lisää suojaa -kohdasta Määritys vaaditaan.

5. Valitse Lisää pikavalinta -näytöstä Lisää pikavalinta ja valitse sitten Lisää automaattisesti. Laitteen aloitusnäyttöön luodaan pikavalinta.

6. Pyyhkäise näyttöä oikealle ja valitse sitten Lisää hakupalkki -näytöstäLisää hakupalkki. Norton Safe Search -palkki lisätään ilmaisinalueelle, jotta voit tehdä Safe Search -hakuja nopeasti.

7. Valitse Valmis.

Internet-suojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytön alalaidasta Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Internet-suojaus-kohdasta näet, kuinka monta turvallista ja haitallista verkkosivustoa Norton 360 on tunnistanut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722459
Käyttöjärjestelmä: Android