Norton Mobile Securityn kiristysohjelmapalautuksen käyttöönotto

Kiristysohjelmat ovat haittaohjelmia, jotka salaavat laitteen tärkeät tiedostot ja vaativat käyttäjältä lunnaita, jotta tietoja ei väärinkäytetä tai poisteta kokonaan. Käyttäjä ei pysty käyttämään salattuja tietoja, ellei lunnaita makseta. Lunnaiden maksaminen ei kuitenkaan takaa, että käyttäjä saa tiedostonsa takaisin.

Norton Mobile Securityn kiristysohjelmapalautus tarkistaa laitteen kiristysohjelmien varalta ja auttaa poistamaan ne.

Kiristysohjelmapalautus on käytettävissä vain Android-laitteissa. Android 7.x:ssä tai uudemmissa versiossa kiristysohjelmapalautus on oletusarvoisesti käytössä.

Kiristysohjelmapalautuksen käyttöönottaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta vasemman yläkulman valikkokuvaketta ja valitse sitten Sovelluksen asetukset.

3. Vieritä kohtaan Tarkistukset ja valitse Kiristysohjelmapalautus -kohdan vierestä ASETUKSET.

4. Avaa Laitteen järjestelmänvalvoja -asetukset valitsemalla Seuraava.

5. Ota laitteen järjestelmänvalvoja käyttöön Norton Mobile Security -sovelluksen kohdalla valitsemalla AKTIVOI.

6. Siirrä pyydettäessä liukusäädin Salli piirtäminen muihin sovelluksiin -kohdassa asentoon Käytössä kiristysohjelmapalautuksen ottamiseksi käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126289637_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 19/09/2018