Viesti: ”...Asetusten määritys ei ole valmis, joten tietokonetta ei ole suojattu…” Mac-tietokoneella

Jos näet toistuvan Nortonin Koko levyn käyttö -kehotteen aina käynnistäessäsi Norton-tuotteen sen jälkeen kun olet päivittänyt Mac-tietokoneen macOS 13 (Ventura) -käyttöjärjestelmäversioon, lue Toistuvan Nortonin Koko levyn käyttö -kehotteen ratkaiseminen, kun Norton käynnistetään macOS 13 -käyttöjärjestelmästä.

Kun asennat uusimman version Norton-tuotteestasi, sinun on määritettävä Suojaus ja yksityisyys -asetukset sallimaan Norton-järjestelmälaajennukset. Jos näitä vaiheita ei ole suoritettu, näkyviin tulee tämä virhesanoma ja sinua pyydetään suorittamaan asetusten määritys ja käyttöönotto loppuun.

Valitse ongelman ratkaisemiseksi käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Käyttöjärjestelmäni on macOS X Catalina (10.15.x) tai uudempi

1. Valitse Nortonin hälytysikkunasta Viimeistele asetusten määritys.

2. Valitse näkyviin tulevasta Nortonin asennusikkunasta Avaa asetukset.

Jos Norton-tuote on jo asennettu ja olet asentamassa päivitystä, valitse Päivitys valmis -ikkunasta OK ja siirry vaiheeseen 7.

3. Jos näet Järjestelmälaajennus estettiin -hälytyksen, valitse Avaa tietoturva-asetukset.

4. Valitse Suojaus ja yksityisyys -ikkunan alareunan lukkokuvake.

5. Kun saat kehotteen, kirjoita järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Avaa.

6. Valitse Salli vastaavasta Norton-viestistä, siirry takaisin Nortonin asennusikkunaan ja valitse sitten Jatka.

Allow System Extensions

Jos Salli-painiketta ei näy, sulje Suojaus ja yksityisyys -ikkuna ja avaa se uudelleen, jolloin Salli-painike tulee näkyviin.

7. Valitse Nortonin asennusikkunasta Jatka ja valitse sitten Salli, niin Nortonin laitesuojaustuote voi valvoa kaikkea verkon toimintaa ja estää haittasivustoja käyttämästä Mac-tietokonetta.

8. Valitse Nortonin asennusikkunasta Avaa asetukset, jos haluat antaa Nortonin laitesuojaustuotteelle luvan käyttää kiintolevyä paremman suojauksen tarjoamiseksi.

9. Tarkista Suojaus ja yksityisyys -ikkunasta, että Norton-järjestelmälaajennus on käytössä. Siirry takaisin Nortonin asennusikkunaan ja valitse Valmis.

Käyttöjärjestelmäni on macOS High Sierra (10.13.x) – macOS Mojave (10.14.x)

1. Valitse Norton-pääikkunan Olet vaarassa -kehotteen alta Avaa nyt tai Napsauta tästä.

2. Valitse Suojaus ja yksityisyys -ikkunassa Norton-ohjelmiston estosta ilmoittavan viestin vierestä Salli. Jos Salli-vaihtoehto on harmaana, osoita ikkunan vasemman alakulman lukkokuvaketta ja vahvista kirjoittamalla järjestelmänvalvojan salasanasi.

Jos Salli-painiketta ei näy, sulje Suojaus ja yksityisyys -ikkuna ja avaa se uudelleen, jolloin Salli-painike tulee näkyviin.

3. Valitse Norton Securityn asennusikkunasta valitse Jatka

4. Suorita asennus loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v123818075