Viesti: "...Asetusten määritys ei ole valmis, joten tietokonetta ei ole suojattu…" Mac-tietokoneella

Kun uusin Norton-versio asennetaan macOS High Sierra (10.13.x) -versioon tai sitä uudempaan, Suojaus ja yksityisyys -asetukset on määritettävä asennuksen aikana sallimaan Norton Kernel Extension (KEXT) -tiedostot. Jos näitä vaiheita ei ole suoritettu, näkyviin tulee tämä virhesanoma ja sinua pyydetään suorittamaan asetusten määritys ja käyttöönotto loppuun.

Ratkaise ongelma seuraavalla tavalla:

Norton-asennuksen viimeisteleminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Norton-pääikkunan Olet vaarassa -kehotteen alta Avaa nyt.

3. Valitse Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunassa Norton-ohjelmiston estosta ilmoittavan viestin vierestä Salli.

Jos Salli-vaihtoehto on harmaana, osoita ikkunan vasemman alakulman lukkokuvaketta ja vahvista kirjoittamalla järjestelmänvalvojan salasanasi.

4. Päivitä asetukset valitsemalla OK.

5. Siirry Norton-ikkunaan ja viimeistele käyttöönotto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

6. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v123818075
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 13/05/2020