Mac-tietokoneelle tarkoitetun Norton-tuotteen päivittäminen

Voit päivittää tuotteen uusimpaan versioon, jos tilaus on voimassa tai vanhentunut. Symantec suosittelee, että hankit tuotteen uusimman version, sillä se sisältää uusia ja parannettuja ominaisuuksia, joiden avulla suojaat tietokoneen entistä tehokkaammin tietoturvauhilta.

Jos haluat saada päivityshälytyksiä tai -ilmoituksia, Automaattiset päivitykset -asetuksen on oltava käytössä Norton-tuotteessa. Automaattiset päivitykset -asetus on käytössä oletuksena.

Lisätietoja

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v122838904
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 21/06/2019