Nortonin päivittäminen uusimpaan versioon paremman suojan tarjoamiseksi Mac-tietokoneelle

Kun päivität tuotteen, voit ladata ja asentaa täysin uuden version Nortonin laitesuojauksesta, jolloin Mac-tietokoneellasi käytetään uusimpia tietoturvaominaisuuksia. Päivitykseen vaaditaan verkkoyhteys.

Uusimpaan Norton-tuotteen versioon päivittäminen on eri asia kuin uhkamääritysten päivittäminen LiveUpdaten kautta. Voit päivittää vain, jos Nortonin laitesuojauksesta on saatavilla uusi versio. LiveUpdaten voi kuitenkin suorittaa milloin tahansa uusimpien uhkamääritysten ja pienten sovellusparannusten hankkimiseksi.

Päivitä, jos saat ilmoituksen tai hälytyksen

Jos haluat saada päivityshälytyksiä tai -ilmoituksia, Automaattiset päivitykset -asetuksen on oltava käytössä. Automaattiset päivitykset -asetus on käytössä oletuksena.

1. Valitse päivityshälytyksestä Päivitä.

2. Jos tilauksesi on voimassa:

• Valitse Maksuton suojauspäivitys -ikkunasta Päivitä nyt.

• Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asennuksen apusovellus.

• Suorita päivitys loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

3. Jos tilauksesi on päättynyt:

• Poista vanhentunut versio valitsemalla Hyväksy ja asenna ja valitse sitten Jatka.

• Valitse Käynnistä uudelleen poistaaksesi asennuksen.

• Kun tietokone käynnistyy uudelleen, voit päivittää Nortonin uusimpaan tai kokeiluversioon. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napsauta Hyväksy ja asenna.

• Suorita päivitys loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

Päivitä, jos näet Päivitys saatavilla -ilmoituksen Macin valikkorivillä

1. Valitse Norton-tuotteen kuvake Mac-valikkoriviltä.

2. Valitse Päivitys saatavilla.

3. Jos tilauksesi on voimassa:

• Valitse Maksuton suojauspäivitys -ikkunasta Päivitä nyt.

• Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asennuksen apusovellus.

• Suorita päivitys loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

4. Jos tilauksesi on päättynyt:

• Poista vanhentunut versio valitsemalla Hyväksy ja asenna ja valitse sitten Jatka.

• Valitse Käynnistä uudelleen poistaaksesi asennuksen.

• Kun tietokone käynnistyy uudelleen, voit päivittää Norton-tuotteen uusimpaan tai kokeiluversioon. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napsauta Hyväksy ja asenna.

• Suorita päivitys loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

Päivitä, jos näet Päivitys saatavilla -ilmoituksen Nortonin pääikkunan avattavassa Ohje-valikossa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje.

3. Valitse avattavasta Ohje-valikosta Päivitys saatavilla.

4. Jos tilauksesi on voimassa:

• Valitse Maksuton suojauspäivitys -ikkunasta Päivitä nyt.

• Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asennuksen apusovellus.

• Suorita päivitys loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

5. Jos tilauksesi on päättynyt:

• Poista vanhentunut versio valitsemalla Hyväksy ja asenna ja valitse sitten Jatka.

• Suorita asennuksen poistaminen loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

• Kun tietokone käynnistyy uudelleen, voit päivittää Norton-tuotteen uusimpaan tai kokeiluversioon. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napsauta Hyväksy ja asenna.

• Suorita päivitys loppuun osoittamalla Käynnistä uudelleen.

Automaattisten päivitysten käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Tuoteasetukset.

4. Siirrä Automaattiset päivitykset -rivillä kytkin käytössä- tai ei käytössä -asentoon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v122838904