Nortonin päivittäminen uusimpaan versioon paremman suojan tarjoamiseksi Mac-tietokoneelle

Kun päivität tuotteen, voit ladata ja asentaa täysin uuden version Nortonin laitesuojauksesta, jolloin Mac-tietokoneellasi käytetään uusimpia tietoturvaominaisuuksia. Päivitykseen vaaditaan verkkoyhteys.

Uusimpaan Norton-versioon päivittäminen on eri asia kuin uhkamääritysten päivittäminen LiveUpdaten kautta. Voit päivittää vain, jos Nortonin laitesuojauksesta on saatavilla uusi versio. LiveUpdaten voi kuitenkin suorittaa milloin tahansa uusimpien uhkamääritysten ja pienten sovellusparannusten hankkimiseksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v122838904
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 19/09/2019