Norton-tuotepäivitys Mac-tietokoneelle

Näet tämän hälytyksen, jos Symantec on julkaissut uuden version Norton-tuotteesta. Voit päivittää tuotteen uusimpaan versioon, jos tilaus on voimassa tai vanhentunut. Symantec suosittelee, että hankit tuotteen uusimman version, sillä se sisältää uusia ja parannettuja ominaisuuksia, joiden avulla suojaat tietokoneen entistä tehokkaammin tietoturvauhilta.

Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Päivitä, jos haluat päivittää Norton-tuotteen uusimpaan versioon.

• Osoita Muistuta myöhemmin, jos haluat saada muistutuksen tuotepäivityksestä myöhemmin.

Norton-tuotepäivityksen etsiminen ja tuotteen päivittäminen uusimpaan versioon edellyttää internet-yhteyttä.

Kun uusi versio on asennettu, tilauksen tila pysyy samana kuin tuotteen aiemmassa versiossa. Esimerkiksi: nykyisen tuoteversion tilausta on jäljellä 200 päivää ja päivität tuotteen uusimpaan versioon. Tällaisessa tapauksessa päivitetyn tuotteen tilaus on voimassa vain 200 päivän ajan. Jos tuotteen tilaus on päättynyt, voit asentaa uusimmasta tuotteesta vain kokeiluversion. Saadaksesi parhaan mahdollisen suojan tietoturvauhkilta sinun on aktivoitava tuote, jotta saat säännöllisiä tuotepäivityksiä ja tukea.

Mitä muita vaihtoehtoja Norton-tuotteen päivittämiseksi on?

Sisältävätkö LiveUpdate-päivitykset tuotepäivityksiä?

Tuotepäivitys eroaa LiveUpdate-sovelluksen käsittelemistä suojauspäivityksistä. Seuraavassa päivitysten väliset pääerot:

• Tuotepäivityksen avulla voit ladata ja asentaa koko tuotteen uuden version.

• Suojauspäivitykset ovat tiedostoja, joiden avulla voit päivittää tuotteet niin, että käytössäsi ovat uusimmat Norton-tuotteen tarjoamat virustorjuntatekniikat. Joissakin tapauksissa LiveUpdate-päivitykset sisältävät tuotteille vähäisiä korjaustiedostopäivityksiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121311265_nsmac_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 30/10/2018