Viesti "Vaarassa: Suojaus haavoittuvuuksilta -toiminnon päivitykset eivät ole ajan tasalla." Mac-tietokoneesi saattaa olla vaarassa."

Ratkaise ongelma valitsemalla Korjaa nyt Norton-tuotteen pääikkunasta ja odota, että korjaus on valmis.

Jos ongelma ei ratkea, toimi seuraavasti:

VAIHE 1

Macin uudelleenkäynnistäminen

1. Tallenna työsi ja sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä Mac uudelleen.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, osoita Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton -pääikkunasta LiveUpdate.

3. Kun LiveUpdate on valmis, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121250040
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/07/2019