Viesti ”Tietokone on riskialtis”

Ilmoitus ei välttämättä liity mihinkään uhkaan.

Jos näet tuotteessa tämän ilmoituksen, valitse Korjaa nyt‎. Jos Norton-tuotteesi ei voi ratkaista ominaisuuden ongelmaa tai suorittaa LiveUpdatea tai tarkistusta, Korjaa nyt -ikkunassa voi näkyä eri virhe.

Valitse yksi seuraavista:

Suojatun pilvitallennustilan ongelmat

Norton-tuotteen tilaukseen kuuluu osana tietty määrä suojattua pilvitallennustilaa. Kun Norton-tuote suorittaa pilvivarmuuskopioinnin, se laskee varmuuskopion vaatiman tilan määrän.
Jos pilvitallennustila ei riitä varmuuskopiointiin, Norton-tuote ilmoittaa siitä. Voit joko päivittää tilauksen tai vapauttaa tilaa poistamalla aiemmin varmuuskopioidut tiedostot.

Norton 360 -tilauksiin ei voi ostaa lisää pilvitallennustilaa. Norton 360 -tilaus on päivitettävä seuraavaksi laajempaan tilaukseen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Asiakas- ja tukipalveluun‎.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119294825