Usein kysytyt kysymykset: Norton ja macOS Big Sur (11.x)

Uusi macOS Big Sur (11.x) on saatavana 12.11.2020. Kaikki Mac-käyttäjät, joilla on yhteensopiva laitteisto, voivat päivittää macOS-käyttöjärjestelmän ilmaiseksi Big Sur (11.x) -versioon.

Ennen kuin päivität macOS Big Sur -käyttöjärjestelmäversioon, suorita LiveUpdate ja asenna kaikki saatavilla olevat Norton-tuotteen päivitykset.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset vastaavat kysymyksiisi macOS Big Sur -käyttöjärjestelmästä ja Norton-tuotteista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119174366
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 19/02/2021