Norton-tilauksen lopettaminen Applen App Storessa, Google Play Kaupassa tai Microsoft Storessa

Tee jokin seuraavista toimista ostamasi Norton-tilauksen mukaan:

Norton Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä Norton-tilauksen peruuttamiseksi

Norton Automatic Renewal -palvelun rekisteröinti on poistettava käytöstä Norton Secure VPN-, Norton Mobile Security- tai Norton Security -tilauksen peruuttamiseksi.

1. Kirjaudu Norton-tilillesi, jotta voit poistaa Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä.

2. Siirrä Oma tilaus -välilehdellä liukusäädin EI KÄYTÖSSÄ -asentoon sen Norton-tuotteen kohdalla, jonka Automatic Renewal -toiminnon haluat poistaa käytöstä.

Jos Automatic Renewal -asetus on jo poissa käytöstä, vaikka uskot, että se pitäisi olla käytössä kyseisen tuotteen osalta, sinulla on mahdollisesti tuotetta varten toinen Norton-tili, johon liittyy eri sähköpostiosoite.

3. Valitse Automatic Renewal -sivulla avattavasta valikosta syy ja valitse Jatka.

4. Valitse Poista käytöstä.

Kun Norton-tilaus seuraavan kerran vanhenee, sinua kehotetaan uudistamaan tilaus manuaalisesti. Palvelun käytöstä poistamisen jälkeen et saa enää Norton Automatic Renewal -palvelun muita etuja.

Jos sinua on jo veloitettu ja haluat hyvityksen, lue artikkeli Hyvityksen pyytäminen.

Norton-tilauksen peruuttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118353120
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/07/2020