Viesti ”Asennus epäonnistui: Tietokoneella on havaittu yhteensopimaton tietoturvaohjelmisto. Poista…”

Voit ratkaista ongelman poistamalla muiden valmistajien tietoturvaohjelmistot Mac-tietokoneelta.

Muiden valmistajien tietoturvaohjelmistojen poistaminen

1. Osoita Dockissa Finder-symbolia . Siirryt Finderiin.
  2. Valitse valikkoriviltä Siirry > Ohjelmat.

3. Tee jokin seuraavista:

• Jos ohjelma ei ole kansiossa tai sitä varten ei ole poisto-ohjelmaa, vedä se Ohjelmat-kansiosta roskakoriin ja valitse Finder > Tyhjennä roskakori.

• Jos ohjelma on kansiossa, avaa ohjelman kansio ja tarkista, sisältääkö se poisto-ohjelman. Jos näkyvissä on Poista ohjelma tai Ohjelman poistaja, kaksoisosoita sitä.

Poista ohjelman asennus näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

4. Kun olet poistanut asennuksen, käynnistä Mac uudelleen ja asenna Norton-tuote.

Saat lisätietoa muiden valmistajien tietoturvaohjelmistojen poistamisesta Mac-tietokoneelta seuraavista linkeistä:

Jos tarvitset lisää opastusta muun valmistajan tietoturvatuotteiden poistamiseen tietokoneeltasi, ota yhteyttä asiasta kyseisen tuotteen tekniseen tukeen.

Dokumenttien sijainti voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Me tarjoamme nämä linkit vain säästääksemme asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaiseminen ei tarkoita, että tukisimme tai suosittelisimme kyseisiä sivustoja tai ottaisimme niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117583483