Viesti: "Varoitus: Päivitä nyt." tai "Ilmainen päivitys Mojavea tukevaan versioon" tai "Päivitä tuote, jotta suojaus jatkuu"

Jos Mac-tietokoneille tarkoitettu Norton-tilauksesi on oikeutettu ilmaiseen päivitykseen, Norton näyttää päivitysilmoituksen, joka voi vaihdella Norton-version mukaan.

Päivitä Norton valitsemalla jokin seuraavista:

Jos et tiedä Mac-tietokoneelle asennettua Norton-versiota, katso Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin versionumeron selvittäminen.

Mac-tietokoneellesi on asennettu Norton-tuotteen uusin versio.

Jos päivitys keskeytyy tai ei valmistu, poista Nortonin asennus RemoveSymantecMacFiles-työkalulla. Kun työkalu on suoritettu, käynnistä Mac uudelleen ja lataa ja asenna sitten Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin uusin versio. Lisätietoja saat artikkelista Nortonin lataaminen laitteelle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116854560
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 20/11/2019