Usein kysytyt kysymykset: Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin päivittäminen versioon 8.x

Työskentelemme jatkuvasti voidaksemme tarjota asiakkaillemme edistyksellisintä ja uusinta suojausta. Siksi tarjoamme nyt maksuttoman päivityksen Norton for Mac 8.x. Päivitys tuo pian julkaistavaan macOS 10.15.x Catalina -käyttöjärjestelmään nollapäivän tuen. Jos sait Nortonin palveluntarjoajalta, osa jäljempänä kuvatuista tiedoista ei välttämättä koske tuotettasi.

Kaikki macOS 10.10.x -käyttöjärjestelmää tai uudempaa järjestelmää käyttävillä ja Norton-tilauksen tehneillä asiakkailla on oikeus Norton for Mac 8.x -päivitykseen. He saavat ilmoituksen päivityksestä valikkorivillä tai näytön alaosassa.

Kun saat ilmoituksen Norton-päivityksestä, napsauta Päivitä nyt ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Lisätietoja on kohdassa Viesti: "Varoitus: Päivitä nyt." tai "Ilmainen päivitys Mojavea tukevaan versioon" tai "Päivitä tuote, jotta suojaus jatkuu".

Seuraavissa usein kysytyissä kysymyksissä vastataan päivitykseen liittyviin tiedusteluihisi:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116851473
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/08/2019