Viesti: "Tapahtui päivitysvirhe" Mac-tietokoneella

LiveUpdate-palvelimilla ajoittain ilmenevä ongelma saattaa aiheuttaa tämän ongelman. Ongelma ratkaistaan pian. Odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, lataa ja asenna virusmääritykset manuaalisesti ja suorita LiveUpdate Norton-tuotteessasi.

VAIHE 1

Virusmääritysten päivittäminen

1. Lataa Norton-tuotteellesi virusmääritykset manuaalisesti.

Tiedosto nis6avdefinitions.pkg tallennetaan automaattisesti Lataukset -kansioon.

2. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

3. Asenna virusmääritykset näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, osoita Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton -pääikkunasta LiveUpdate.

3. Kun LiveUpdate on valmis, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116465457
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/07/2019